Μόσιαλος: "'Ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι υποψήφιοι για εφεδρεία!" Ετοιμαστείτε για τις πρώτες απολύσεις στο Δημόσιο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος το είπε πιο καθαρά ακόμα μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ. "&#...


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος το είπε πιο καθαρά ακόμα μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ.

"'Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ανεξέρτητα αν ανήκουν σε υπηρεσία που κλείνει ή δεν κλείνει, συγχωνεύεται ή δεν συγχωνεύεται είναι υποψήφιοι για εφεδρεία!"


Τι θα σημάνει αυτό; Πολύ απλά οι υπάλληλοι των προς συγχώνευση ή κατάργηση υπηρεσιών θα μπουν σε εφεδρεία, στην καλύτερη περίπτωση, ή θα απολυθούν, αφού πλέον λόγω κατάργησης της θέσης δεν θα υπάρχει και το σχετικό συνταγματικό κόλλημα.

Ήδη ο θεσμός της εργασιακής εφεδρείας ανακοινώθηκε ότι θα επεκταθεί και σε 160 ΔΕΚΟ και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου, ενώ ένας πρώτος απολογισμός ως τώρα ανεβάζει τους υπαλληλους που θα μπουν σε αυτό το καθεστώς σε 10.000.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item