Δουλειά δεν έχει το ΠΑΣΟΚ και κάθεται και γιορτάζει τα γενέθλια του!

Η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο στο Φάληρο, 37 χρόνια μετά...


Η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο στο Φάληρο, 37 χρόνια μετά την ίδρυση του κόμματος.Το κλίμα είναι βαρύ, με στελέχη του κόμματος να εκφράζουν ανοικτά τη διαφωνία τους για την πολιτική που ακολουθείται. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ΠΑΣΚΕ θα κατεβάσει ξεχωριστή πλατφόρμα κατά του Μνημονίου.
Τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο του Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο είναι αυστηρά καθώς όλο και καταφθάνουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και κυβερνητικοί παράγοντες για να ακούσουν την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, στην οποία αναμένεται να προσδιορίσει τις κατευθύνσεις και την προτεραιότητες που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εισήλθε στην κατάμεστη αίθουσα του αθλητικού κέντρου συνοδευόμενος από τον γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου, Μιχάλη Καρχιμάκη χειροκροτούμενος από τα στελέχη του κινήματος που είχαν ήδη πάρει θέση στην αίθουσα.
Χαιρέτησε αρκετούς εξ αυτών και πήρε θέση στο προεδρείο, μετά την εκλογή του οποίου άρχισε την εισήγησή του ο γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκης.
Η ομιλία του κ. Παπανδρέου αναμένεται με ενδιαφέρον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία και ενώ οι φήμες για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες φουντώνουν.


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item