Ο Παπανδρέου έχει βαλθεί να καταστρέψει το μέλλον των νέων στη χώρα μας...Θέλουν να υπογράψουν συμφωνία με την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ώστε να μεταναστεύει εκεί όποιος νέος θέλει!!!

Ανοίγει δρόμο για μετανάστευση των νέων σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία το ΥΠΕΞ Το υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη ξεκινήσει την...


Ανοίγει δρόμο για μετανάστευση των νέων σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία το ΥΠΕΞ

Το υπουργείο Εξωτερικών έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία συνεννοήσεως με τα συναρμόδια υπουργεία, προκειμένου να δρομολογηθεί η νομοτεχνική επεξεργασία της συμφωνίας για την κινητικότητα των νέων, τόσο με την Αυστραλία όσο και με τη Νέα Ζηλανδία, αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Λαμπρινίδη.


Το εν λόγω έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης των βουλευτών του ΛΑΟΣ Ιωάννη Κοραντή και Άδωνη Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με τον κ. Λαμπρινίδη, «ομογενειακοί φορείς σε διάφορες πολιτείες της Αυστραλίας έχουν έλθει σε επικοινωνία με τις εκεί αρμόδιες υπηρεσίες για την εξεύρεση λύσης σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας που θα ήθελαν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας διερεύνησης της αγοράς εργασίας στη χώρα αυτή».

Ο υπουργός Εξωτερικών ενημερώνει επιπλέον τους δύο βουλευτές ότι «η αυστραλιανή πλευρά έχει εκφράσει σε διάφορες συναντήσεις το ενδιαφέρον της για συμφωνία ανάλογη με αυτή που υπέγραψε η χώρα μας με τον Καναδά και έχει ενημερωθεί για την προεργασία που έχει ξεκινήσει από το υπουργείο Εξωτερικών».

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item