Και το παραλήρημα του Παπανδρέου συνεχίζεται...

«Δεν φταίμε εμείς», λέει ο πρωθυπουργός, που δεν μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι! «Δεν πατάμε ένα κουμπί και λύνονται όλα!». «Φτα...
«Δεν φταίμε εμείς», λέει ο πρωθυπουργός, που δεν μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι! «Δεν πατάμε ένα κουμπί και λύνονται όλα!». «Φταίει η Εφορία που δεν μπορεί να μαζέψει τα χρήματα, φταίνε οι Δικαστές που παίρνουν συνεχώς αναβολές οι φοροφυγάδες και φταίνε οι πολίτες που «λαδώνουν», αλλά δεν πληρώνουν!».
Καλέ μου άνθρωπε, που ζεις τέλος πάντων; Για να πληρώσει κάποιος το όραμα της δικής σου «αλλαγής», πρέπει να έχει και χρήματα για να το κάνει! Πού να τα βρει ο έρημος, που του ήπιες και την τελευταία του σταγόνα αίμα και ιδρώτα; Πού να τα βρει, που ο ένας στους δυο δεν έχει δουλειά εξαιτίας σου και αυτός που έχει, δεν του φτάνουν πια ούτε για να επιβιώσει; Πού;
Δεν το έχετε ακουστά εσύ και ο Μπένι; Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος! Και για να στο πούμε και στην γλώσσα που ξέρεις καλύτερα… «No money no honey!».


ΠΗΓΗ : prionokordela.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item