Κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο από καταλήψεις και απεργίες

Κλειστοί για τα αυτοκίνητα αναμένεται να αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας από τις 11 το πρωί, καθώς οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμ...


Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο από καταλήψεις και απεργίες
Κλειστοί για τα αυτοκίνητα αναμένεται να αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας από τις 11 το πρωί, καθώς οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», η Ομοσπονδία Νοσηλευτών και μαθητές και φοιτητές έχουν προγραμματίσει πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, σε νέες καταλήψεις προχώρησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ παράλληλα εν όψει της συνάντησης του υπουργού Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση με την τρόικα, έχουν αποκλείσει το κτίριο του υπουργείου στη Μεσογείων. 

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» προχωρούν σε 24ωρη απεργία από κοινού με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενώ συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιήσουν μαθητές και φοιτητές.

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στην Αττική διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, την εξασφάλιση θέσεων εργασίας και τη δημιουργία Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών σε κάθε δήμο.


Στις 11 το πρωί οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Εικοσιτετράωρη απεργία έχει προτείνει και η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Νοσηλευτική Ομοσπονδία του ΕΣΥ.

Οι νοσηλευτές αναμένεται να πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πολυτεχνείο και πορεία προς το υπουργείο Υγείας.

Μαθητές και φοιτητές αναμένεται να διαδηλώσουν κατά του νόμου-πλαίσιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο κέντρο της Αθήνας. 

Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην Ομόνοια.ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item