Την επόμενη εβδομάδα έρχεται ξανά η τρόικα αφού "εισακούστηκαν" τα δυσβάσταχτα μέτρα που ήθελε

Την εκτίμηση ότι οι ελληνικές αρχές «θα λάβουν έγκαιρα τις απαραίτητες αποφάσεις» προκειμένου να διασφαλιστεί η εκταμίευση της 6ης δ...


Την εκτίμηση ότι οι ελληνικές αρχές «θα λάβουν έγκαιρα τις απαραίτητες αποφάσεις» προκειμένου να διασφαλιστεί η εκταμίευση της 6ης δόσης των δανείων προς την Ελλάδα, εξέφρασε σήμερα στις Βρυξέλλες ο επίτροπος οικονομίας Ολι Ρεν.


Προϋπόθεση, όπως σημείωσε ο επίτροπος οικονομίας, είναι να έχουν οριστικοποιηθεί από την πλευρά της Ελλάδας οι πολιτικές που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Ο Ολι Ρεν σημείωσε επίσης ότι βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με τον υπουργό οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ώστε οι ελληνικές αρχές να ολοκληρώσουν το τεχνικό έργο που απαιτείται σχετικά με το σχέδιο προϋπολογισμού του 2012 και τα διαρθρωτικά μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item