Λαγκάρντ: Η Ελλάδα πρέπει να δείξει έργο...Πόσο άλλο έργο πρέπει να "δείξουμε";;;Δεν έμεινε σάλιο!!!

Η Ελλάδα πρέπει να δείξει ότι πετυχαίνει τους στόχους για να πάρει την επόμενη δόση τόνισε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, σε...


Η Ελλάδα πρέπει να δείξει ότι πετυχαίνει τους στόχους για να πάρει την επόμενη δόση τόνισε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξη της στο CNBC.
"Είναι ξεκάθαρο πως το μέλλον της Ελλάδας είνια στην Ευρωζώνη" τόνισε η Λαγκάρντ, προσθέτονας ότι για αυτό υπάρχει ένα τίμιμα. Η Λαγκάρντ δήλωσε, πως όπως επεσήμαναν Σαρκοζί - Μέρκελ όσο η χώρα φέρνει εις πέρα τους στόχους, θα παίρνει τα χρήματα.
Σε ερώτηση εάν θα πρέπει οι χώρες της Ε.Ε. να συνεχίσουν να δίνουν χρήματα ενώ η Ελλάδα χάνει τους στόχους συνεχώς η Λαγκάρντ αποφάσισε να υπερασπιστεί τη χώρα, τονίζοντας ότι η περυσινή μείωση του ελλείμματος ήταν τεράστια και πως φέτος οι πολλές μεταρρυθμίσεις που έγιναν, καθυστέρησαν τη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item