Βενιζέλος: "Δεν αποκλείουμε νέα μέτρα"...Και η παρωδία συνεχίζεται

Σκίτσο by Aris Tsoutsikas Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο να μην εισπραχθεί το νέο χαράτσι για τα ακίνητα ο κ.Βενιζέλος χρησιμοποιεί ως ...

Σκίτσο by Aris Tsoutsikas

Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο να μην εισπραχθεί το νέο χαράτσι για τα ακίνητα ο κ.Βενιζέλος χρησιμοποιεί ως συνήθως την τρομολαγνεία λέγοντας πως θα ακολουθήσουν και νέα μέτρα εάν δεν εισπραχθεί στο σύνολό του το ειδικό τέλος στα ακίνητα(το τέλος θα είναι και κυριολεκτικό για πολλούς συνανθρώπους μας καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος να μην καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις νέες απαιτήσεις της άθλιας κυβέρνησής μας και έτσι να "μείνουν" στο σκοτάδι αφού θα είναι αναγκασμένη η ΔΕΗ να διακόψει την παροχή ρεύματος!
Στη λήψη νέων μέτρων θα οδηγηθεί η κυβέρνηση, εάν δεν εισπραχθεί στο σύνολό του το νέο ειδικό τέλος στα ακίνητα.
Αυτό δήλωσε, από την Πολωνία, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών των άτυπων Eurogroup και Ecofin, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, επιρρίπτοντας, παράλληλα, ευθύνες σε όλους όσοι (συμπεριλαμβανομένων των κομμάτων της αντιπολίτευσης) "υπονομεύουν την αποδοτικότητα του μέτρου".
Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η επιβολή του τέλους αυτού είναι αναγκαία για να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της χώρας και να μειωθεί το έλλειμμα στο απαιτούμενο επίπεδο.
"Δυστυχώς", πρόσθεσε ο υπουργός, "αρραγές εσωτερικό, εθνικό μέτωπο, δεν υπάρχει. Κάποιοι νομίζουν ότι κάνουν τώρα αντίσταση και υπονομεύουν την αποδοτικότητα του μέτρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι εταίροι μας να αναγκαστούν να μετρήσουν σε χαμηλότερα επίπεδα την αποδοτικότητα του μέτρου αυτού και άρα, εάν αυτό συμβεί, να πρέπει να πάρουμε άλλα μέτρα.
Αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος που δημιουργούμε οι ίδιοι, επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι κάνουν αντίσταση στην πολιτική της κυβέρνησης, η οποία είναι αναγκαία και επιβεβλημένη, για λόγους εθνικού συμφέροντος".
"Εάν αρχίσει η υπονόμευση, η δήθεν αντίσταση, η αμφισβήτηση", τόνισε "τότε θα δώσουμε το έρεισμα σε αυτούς, οι οποίοι είναι δύσπιστοι απέναντί μας να κάνουν έναν υπονομευτικό, με τη σειρά τους, και αρνητικό υπολογισμό των αποδόσεων αυτού του μέτρου. Αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος από τον οποίο η χώρα πρέπει να φύγει".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item