Ο ΓΑΠ θέλει να πείσει την Τρόικα ότι … κυβερνά και προσκαλεί το χάος

Όπως γράψαμε και προηγουμένως πέφτουν απανωτά τα χαστούκια από την Τρόικα στην κυβέρνηση λόγω της ανικανότητά της δεύτερης να εφαρμ...


Όπως γράψαμε και προηγουμένως πέφτουν απανωτά τα χαστούκια από την Τρόικα στην κυβέρνηση λόγω της ανικανότητά της δεύτερης να εφαρμόσει τις εντολές της πρώτης. Έτσι για να απαντήσει στην έντονη κριτική της Τρόικα για τις καθυστερήσεις στις διαρθρωτικές αλλαγές ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έδωσε εντολή στον Γιάννη Ραγκούση και τον Ανδρέα Λοβέρδο να ανοίξουν δύο μεγάλα μέτωπα με τους ιδιοκτήτες ταξί και τους γιατρούς των ασφαλιστικών ταμείων, προκειμένου να ενισχύσει το μεταρρυθμιστικό του προφίλ. Οι εντολές στους δυο υπουργούς είναι να προχωρήσουν, αντιστοίχως, στην ουσιαστική απελευθέρωση στον χώρο των ταξί, και στην περικοπή του αριθμού των γιατρών των ασφαλιστικών ταμείων και των αμοιβών τους.
Έτσι οι ιδιοκτήτες ταξί όλης της χώρας απειλούν με νέο κύκλο απεργιακών κινητοποιήσεων καθώς περιμένουν τις τελικές θέσεις-ρυθμίσεις του υπουργείου Μεταφορών και τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τη μελλοντική λειτουργία του κλάδου. Πηγές από τον χώρο των ταξί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξει “δυναμική παρουσία” του κλάδου στις συγκεντρώσεις-κινητοποιήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Ωστόσο διευκρίνιζαν ότι “όλα θα εξαρτηθούν από το περιεχόμενο της σχετικής ρύθμισης”.

ΠΗΓΗ : antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item