Ξεκίνησε ο αγιασμός με πολύ ωραίες αποδοκιμασίες προς την Διαμαντοπούλου

Στο 1ο Δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ωστόσο δεν φάνηκ...


Διαμαρτυρήθηκαν στην υπουργό Παιδείας στον αγιασμό στην Αγ. Παρασκευή -Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Στο 1ο Δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ωστόσο δεν φάνηκε να γίνεται επιθυμητή από μαθητές, γονείς και δασκάλους.Κατά τη διάρκεια της άφιξης της στο χώρο του σχολείου η υπουργός έγινε δεκτή από τους γονείς με αποδοκιμασίες και συνθήματα για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία.
Στον απόηχο της φραστικής επίθεσης, η υπουργός δήλωσε: "Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, στους δασκάλους και τους καθηγητές σε όλη την Ελλάδα.
Είναι μία  δύσκολη χρονιά για όλους. Πάνω από όλα, όμως, είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων για τα παιδιά μας, το χαμόγελό τους και η αισιοδοξία.
Σήμερα είναι σημαντικό ότι οι εκπαιδευτικοί –δάσκαλοι και καθηγητές- είναι στις τάξεις τους.
Όσον αφορά  στο θέμα της καθυστέρησης των βιβλίων, ανακοινώσαμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων: Υπουργείο, καθηγητές, δάσκαλοι, γονείς και φορείς με τον καλύτερο τρόπο, με τη χρησιμοποίηση του Ψηφιακού Σχολείου, που είναι στη διάθεση όλων των παιδιών, με την υποστήριξη πρόσθετου διδακτικού υλικού και την αλληλεγγύη του μαθητή και του δασκάλου, θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις πρώτες δύσκολες μέρες.
Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και μια όμορφη σχολική χρονιά".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item