Μέρκελ: Εφιαλτικό ντόμινο εάν αποχωρήσει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη

Απαντώντας στην εσωκομματική κριτική που έχει δεχτεί για τη τη συμμετοχή της κυβέρνησής της στις διεθνείς προσπάθειες διάσωσης της Ελ...


Απαντώντας στην εσωκομματική κριτική που έχει δεχτεί για τη τη συμμετοχή της κυβέρνησής της στις διεθνείς προσπάθειες διάσωσης της Ελλάδας από τη χρεοκοπία, η Γερμανίδα καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ τόνισε σήμερα πως μία πιθανή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ή μια αναδιάρθρωση του χρέους της θα οδηγούσε στο φαινόμενο ντόμινο.
Μιλώντας σε περιφερειακή συνάντηση των μελών του κόμματός της--της Χριστιανοδημοκρατικής Ενωσης--στην πόλη της βόρειας Γερμανίας, Ολντενμπεργκ, η Μέρκελ δήλωσε πως "μια αναδιάρθρωση θα αύξανε υπερβολικά την πίεση στις άλλες χώρες".
Επισήμανε, δε, ότι κάθε πρόταση για βοήθεια προς την Ελλάδα πρέπει να εξετάζεται σε σχέση με την πιθανή επίδραση που θα έχει στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item