Τρισέ: Είχα πειστεί ότι η Ελλάδα θα έπαιρνε αποφάσεις. Και εμείς είχαμε πειστεί πως θα μας αφήσουν ήσυχοι αλλά δεν έγινε τίποτα!

«Είχα πειστεί ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έπαιρνε τις απαραίτητες αποφάσεις, ώστε να κρατήσει το πρόγραμμα διάσωσης της Ε.Ε και του ...


«Είχα πειστεί ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έπαιρνε τις απαραίτητες αποφάσεις, ώστε να κρατήσει το πρόγραμμα διάσωσης της Ε.Ε και του ΔΝΤ στο σωστό δρόμο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν Κλωντ Τρισέ.

 «Ο χρόνος είναι προφανώς εξαιρετικά περιορισμένος για την ελληνική κυβέρνηση για να πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις υπό τις παρούσες συνθήκες», τόνισε ο κ. Τρισέ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΚΤ παραδέχτηκε ότι υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στα στελέχη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνής Νομισματικού Ταμείου σχετικά με την ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης των ευρωπαϊκών 
τραπεζών, μεταδίδει το Reuters.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item