Ποιες είναι όλες οι πιθανές εξελίξεις του ελληνικού χρέους σύμφωνα με το BBC

Μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, είναι θέμα συζήτησης καθημερινά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Πέρα από τις κραυγές...
Μια ενδεχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, είναι θέμα συζήτησης καθημερινά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Πέρα από τις κραυγές, τους εντυπωσιακούς τίτλους και τα προκλητικά εξώφυλλα, υπάρχουν και οι ψύχραιμες φωνές που προσπαθούν να εξηγήσουν την κατάσταση και να αναλύσουν όλα τα πιθανά σενάρια.
Το BBC, που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα, δημιούργησε έναν κατατοπιστικό πίνακα με όλες τις πιθανές εξελίξεις του ελληνικού δράματος.
Σε άρθρο με τίτλο "Η οδύσσεια χρέους της Ελλάδας", το BBC προσπαθεί να απαντήσει σε όλα τα "καυτά" ερωτήματα, σχετικά με την εκταμίευση των επόμενων δόσεων, τις πιθανότητες χρεοκοπίας, το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή και τις συνέπειες των αποφάσεων κυβέρνησης και τρόικας.
Στη συνέχεια ανιχνεύει τα αποτελέσματα των παραπάνω σεναρίων καταλήγοντας σε πέντε πιθανές καταστάσεις, που θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων της.
Δυστυχώς αυτές περιλαμβάνουν στην καλύτερη περίπτωση μια "πύρρειο νίκη" της Ελλάδας και στη χειρότερη την... παγκόσμια καταστροφή.
Το NEWS 247 μετέφρασε τον πίνακα και σας τον παρουσιάζει. Πατήστε πάνω στην εικόνα που ακολουθεί και διαβάστε ολόκληρη την ανάλυση.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item