Υποβάθμισε τις Bank of America, Citigroup και Wells Fargo η Moody's...Μήπως κάτι τρέχει στο παρασκήνιο;;;

Η Moody's υποβάθμισε την βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση της Citigroup σε Prime-2 από Prime-1, ενώ επιβεβαίωσε την μακροχρόνια αξιολό...


Η Moody's υποβάθμισε την βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση της Citigroup σε Prime-2 από Prime-1, ενώ επιβεβαίωσε την μακροχρόνια αξιολόγηση της σε Α3.

Υποβάθμισε την μακροχρόνια αξιολόγηση της Bank of America σε Baa1 από A2 και την βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση της σε Prime -2 από Prime -1.
Τέλος, υποβάθμισε την βραχυπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Wells Fargo σε Α2 από Α1.


Εξηγώντας την απόφασή του, ο οίκος αξιολόγησης ανέφερε πως είναι πλέον λιγότερο πιθανό, σε σχέση με το 2008, η Ουάσινγκτον «να αφήσει μία μεγάλη τράπεζα να καταρρεύσει καθώς έχει μειωθεί ο συστημικός κίνδυνος διάχυσης».

Εν τω μεταξύ στην εισαγγελία της Ν.Υόρκης καλείται η Goldman Sachs για το ρόλο της στην κατάρευση της στεγαστικής αγοράς και την κρίση του 2008 ενώ η μετοχή της δέχεται πιέσεις, όπως και ολόκληρος ο κλάδος των χρηματοπιστωτικών  εταιρειών.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item