Στις 8 το απόγευμα η συνέχεια της τηλεδιάσκεψης με τρόικα

Για τις οχτώ το απόγευμα σήμερα, έχει προγραμματιστεί η συνέχεια της τηλεδιάσκεψης μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου τ...


Για τις οχτώ το απόγευμα σήμερα, έχει προγραμματιστεί η συνέχεια της τηλεδιάσκεψης μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου και της τρόικας η οποία ξεκίνησε χθες, με θέμα τα νέα σκληρά μέτρα που αναμένεται να επιβληθούν.
Στην ατζέντα του Βενιζέλου για σήμερα είναι επίσης η ενημέρωση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για την υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στις 4 το απόγευμα.
Νωρίτερα ο υπουργός θα πραγματοποιήσει ραντεβού και εσωτερικές συσκέψεις, ενώ στις 6 το απόγευμα αναμένεται να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής όπου θα συζητηθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τις τράπεζες.

ΠΗΓΗ : enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item