Μόσιαλος; Θέλετε να μην πάρουμε νέα μέτρα;;; Πρέπει λοιπόν να βρούμε μόλις...54 δισ. ευρώ

Τον μοναδικό τρόπο για να γλυτώσουν οι Έλληνες την επιβολή νέων ακόμα πιο σκληρά μέτρα αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσι...


Τον μοναδικό τρόπο για να γλυτώσουν οι Έλληνες την επιβολή νέων ακόμα πιο σκληρά μέτρα αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.
Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Πρώτη Γραμμή" σημείωσε ότι αν επιτευχθεί ο στόχος για εισπράξεις 54 δισεκατομμυρίων ευρώ φέτος (!) δεν θα ληφθούν νέα μέτρα.
Ωστόσο, αναφερόμενος στις αντιδράσεις για το νέο χαράτσι στα ακίνητα, μέσω ΔΕΗ, παραδέχθηκε ότι αυτό έγινε καθώς είναι ο ευκολότερος τρόπος είσπραξης.
Είναι πάντως απορίας άξιο πώς θα καταφέρει να μαζέψει η κυβέρνηση το προαναφερθέν ποσό, όταν καταφεύγει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για να εισπράξει φόρους.
Ο κ. Μόσιαλος, σημείωσε ακόμα ότι είναι ευθύνη της κυβέρνησης να σταθεροποιήσει την κατάσταση και να κλείσει τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου και υποστήριξε ότι "έχουμε ξεφύγει" την χρεοκοπία.

ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item