ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΓΕΛΟΙΟ!!! Ο Παπουτσής έκανε για 4η φορά την ΙΔΙΑ δήλωση. Την επαναλαμβάνει ΚΑΘΕ τρείς μήνες!!!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.  ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ  100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ. Στις  30/12/2010   είχε δηλώσει: «Στην ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ. ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ.


Στις 30/12/2010 είχε δηλώσει:«Στην Ελλάδα με την πολιτική μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου στη χώρα μας. Κανείς άλλος. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάρουν καθαρά το μήνυμα.Θα φύγουν από την Ελλάδαείτε με εθελοντικό επαναπατρισμό είτε με αναγκαστική απέλαση και σε αυτήν την κατεύθυνση θα είμαστε απολύτως αποφασισμένοι».

Στις  31/3/2011  είχε δηλώσει:«Όσοι έχουν δικαίωμα ασύλου, θα το πάρουν. Και θα το πάρουν το ταχύτερο δυνατό. Όσοι όμως, δεν έχουν δικαίωμα ασύλου, έχουν δηλώσει ψευδή στοιχεία και δεν έχουν δικαίωμα να μένουν στη χώρα μας, θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους, είτε με το πρόγραμμα του εθελοντικού επαναπατρισμού, είτε με τη διαδικασία της απέλασης.  Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή κατάσταση. Πρέπει να νοικοκυρευτούν τα πράγματα, πρέπει να μπει μια τάξη παντού, στο θέμα των μεταναστών που διακινούνται στη χώρα μας».

Την 1/6/2011 δήλωσε:
«Στη Ελλάδα θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου και εκείνοι που έχουν άδεια νόμιμης εργασίας και παραμονής στην χώρα μας. Κανείς άλλος. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάρουν καθαρά το μήνυμα. Θα φύγουν από την Ελλάδα, είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό είτε με υποχρεωτική απέλαση. Σε αυτήν την κατεύθυνση είμαστε απολύτως αποφασισμένοι».

Σήμερα 10/9/2011 δήλωσε:

Συνέντευξη Χρήστου Παπουτσή, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην εφημερίδα «Σαμιακόν Βήμα»
……………….
Θα συνεχίσουμε μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία με ταχείς ρυθμούς να εφαρμόζουμε την πολιτική μας. Στην Ελλάδα, θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα ασύλου και εκείνοι που έχουν άδεια νόμιμης εργασίας και παραμονής στην χώρα μας. Κανείς άλλος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να πάρουν καθαρά το μήνυμα. Θα φύγουν είτε με εθελοντικό επαναπατρισμό είτε με απέλαση. Σε αυτήν την κατεύθυνση είμαστε απολύτως αποφασισμένοι.

σχετικές αναρτήσεις

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item