Κρυώνει ο καιρός για...3 μέρες μόνο! Από Πέμπτη πάλι ζέστη

Ένα τριήμερο κακοκαιρίας προβλέπεται για πολλές περιοχές της χώρας με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, έως και εννέα βα...


Ένα τριήμερο κακοκαιρίας προβλέπεται για πολλές περιοχές της χώρας με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, έως και εννέα βαθμούς, και με τις αρμόδιες υπηρεσίες να προειδοποιούν για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική αλλαγή κατά τη διάρκεια της νύκτας της Δευτέρας 19.09.2011 προς την Τρίτη 20.90.2011 και από τα Δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και την πτώση της θερμοκρασίας, που μέχρι την Τετάρτη 21.09.2011 θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.
Αναλυτικά, τη νύχτα της Δευτέρας θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.
Την Τρίτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα είναι ιδιαίτερα έντονες στα Δυτικά και τη Μακεδονία και από τη νύχτα στο Βόρειο Αιγαίο και πιθανώς στη Θράκη.
Επίσης την Τετάρτη θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο.
Σταδιακή βελτίωση του καιρού θα σημειωθεί από τα Δυτικά το απόγευμα της Τετάρτης το απόγευμα από τα Δυτικά. Όπως ενημερώνει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, θα επικρατήσουν βοριάδες από τα Δυτικά και Βόρεια και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει αισθητά (6 με 9 βαθμούς) σε όλη τη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item