Κάτω τα χέρια σας από τους 39 ΟΥΚάδες που δικάζονται σήμερα - Αναβλήθηκε τελικά η δίκη για τις 16 Δεκεμβρίου

Ωραία λοιπόν φώναξαν αυτά τα συνθήματα που φώναξαν...Είναι η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ της Ελλάδος!!! Η καλύτερη ομάδα ειδικών ...Ωραία λοιπόν φώναξαν αυτά τα συνθήματα που φώναξαν...Είναι η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ της Ελλάδος!!! Η καλύτερη ομάδα ειδικών αποστολών. Τι θέλατε να φωνάζουν;;; Με τέτοιου είδους συνθήματα ανεβαίνει το ηθικό τους...Μήπως θέλετε να τους δώσουμε δώρο κανένα dvd με τα ζουζούνια να τραγουδάνε τέτοιου είδους συνθήματα;;; Μακριά τα χέρια σας λοιπόν από τα "βατράχια" μας γιατί αυτοί τρέχουν σε κάθε σημείο του κόσμου, σε θερμά επεισόδια για να μας ξελασπώνουν!!!

Μετά από δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά κατόπιν έγκλησης από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι Παναγιώτη Δημητρά, 39 άνδρες των ΟΥΚ παραπέμπονται σήμερα (20/9) σε δίκη στο Ναυτοδικείο Πειραιά.
Οι άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 για τα συνθήματα που φώναξαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.
"Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ", "Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό" (σσ. αναφέρεται στους ΤουρκοΣκοπιανοΑλβανούς), "Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς", είναι μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων.
Ο Παναγιώτης Δημητράς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παρατηρητηρίου, υπέβαλε παράσταση πολιτικής αγωγής εκπροσωπών των εθνικών ομάδων που προσβάλλονταν από τα συνθήματα αυτά (Σκοπιανοί, Αλβανοί και Τούρκοι).

UPDATE
Η πολιτική αγωγή δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για το φάκελο της υπόθεσης και υπέβαλε αίτημα για αναβολή, το οποίο και έγινε αποδεκτό.

Η δίκη των 39 βατραχανθρώπων αναβλήθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου από το Ναυτοδικείο Πειραιά.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item