Και η ταλαιπωρία για τους πολίτες συνεχίζεται. Νέο 24ωρο «χειρόφρενο» αύριο στο μετρό, τραμ και ηλεκτρικό(ΗΣΑΠ)

Την απόφαση για νέα 24ωρη απεργία αύριο Παρασκευή αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αθήνας. Ετσι, οι συρμοί ...Την απόφαση για νέα 24ωρη απεργία αύριο Παρασκευή αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς της Αθήνας.
Ετσι, οι συρμοί του μετρό, του τραμ και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου θα παραμείνουν στα αμαξοστάσια και αύριο, με τους εργαζόμενους να διαμαρτύρονται για το πρόγραμμα εργασιακής εφεδρείας που προωθεί η κυβέρνηση.
Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ προχωρούν στην εξάωρη στάση εργασίας της Δευτέρας από τις 11:00-17:00.
Νέες απεργίες των ταξί την Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου
Οι αυτοκινητιστές θα πραγματοποιήσουν 48ωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή τους στις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Υποδομών για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους. Σημειώνεται πως τα ταξί δεν κυκλοφορούν σήμερα, καθώς οι ιδιοκτήτες πραγματοποιούν 24ωρη απεργία η οποία συμπίπτει με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item