Συντεταγμένη χρεοκοπία εντός της Ευρωζώνης μετά τα μέσα του 2013 "βλέπει" στενός συνεργάτης της Μέρκελ.

Εκτίμηση για συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδας με κούρεμα του χρέους της χώρας μετά τα μέσα του 2013 και αφού αρχίσει να λειτουργ...Εκτίμηση για συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδας με κούρεμα του χρέους της χώρας μετά τα μέσα του 2013 και αφού αρχίσει να λειτουργεί ο μόνιμος μηχανισμός διάσωσης των υπερχρεωμένων κρατών της ΕΕ κάνει σε άρθρο γνώμης ο χριστιανοδημοκράτης βουλευτής Μίκαελ Μάιστερ.
Ο στενός συνεργάτης της Γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελας Μέρκελ θεωρεί εκ του πονηρού τις εκκλήσεις για εξοστρακισμό της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
"Όσοι ζητούν την αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έχουν πέσει θύματα παραπληροφόρησης, διότι μια τέτοια προοπτική θα πυροδοτούσε χρηματοοικονομική και οικονομική κρίση απρόβλεπτων διαστάσεων και συνεπειών", σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ο αναπληρωτής επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στην Μπούντεσταγκ και αρμόδιος για οικονομικά θέματα επισημαίνει ότι οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης πρέπει να προετοιμαστούν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
"Η συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού μηχανισμού διάσωσης σημαίνει ότι η χώρα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη, ενώ θα περικοπούν τα χρέη της τόσο ώστε να καταστούν εξυπηρετήσιμα", εξηγεί.


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item