Το αρχικλέψιμο στο μεγαλείο του...160 άτομα που δούλευαν(;) στην ΕΡΤ έπαιρναν 21 εκ. ευρώ το χρόνο!

Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης  πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ σχολίασε τις δηλώσεις του κ.Μόσιαλου περί ΕΡΤ. ...


Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ σχολίασε τις δηλώσεις του κ.Μόσιαλου περί ΕΡΤ.

ιδιαίτερα αιχμηρός όσον αφορά στη σύγκριση που έκανε ο κ. Μόσιαλος μεταξύ της ΕΡΤ και του BBC και τον αριθμό των κρατικών καναλιών που έχει η Βρετανία, είπε: "Ο κος BBC που λέει ότι έχει δύο κανάλια (κρατικά) στην Αγγλία... είναι δεκαεπτά! Δεν μας είπε ο κ. Μόσιαλος πόσα πληρώνει εκεί που έχει τη μόνιμη κατοικία του και που θα επιστρέψει μετά από λίγο καιρό, όπως είπε, γιατί δεν έχει μέλλον στην πολιτική"! Επιπλέον, υπογράμμισε ότι από το κλείσιμο της ΕΤ1 δεν θα εξοικονομηθεί ούτε ένα ευρώ.

"Αυτά που λέει ο κ. Μόσιαλος, μόνο ο ίδιος μπορεί να τα πιστέψει! Να τα πει στον καθρέφτη του!", είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

"Έχω υποστεί τεράστιες διώξεις επειδή κατήγγειλα την κατασπατάλιση χρημάτων και την αδιαφάνεια (εννοεί στην ΕΡΤ). Ήμουν στην Κατεχάκη σε μια αποθήκη που δεν είχε ούτε παράθυρο, επί δύο χρόνια!", τόνισε και συνέχισε: "Καθαιρέθηκα το 2008, γιατί έβγαλα τις καταστάσεις με τα ονόματα αυτών που έπαιρναν πριμ και παράνομα χρήματα...21 εκ. ευρώ το χρόνο, 160 άτομα! Σήμερα δεν είναι στην ΕΡΤ".

Ο κ. Καλφαγιάννης μίλησε και για τον σημερινό μέσο όρο των μισθών της ΕΡΤ, ο οποίος -διόλου ευκαταφρόνητος- είναι στα 1450 ευρώ.ΠΗΓΗ : zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item