Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη στις 15:30 στη Βουλή από τον Παπανδρέου

Η κρίσιμη οικονομική συγκυρία οδηγεί σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις, με έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό να πραγματοποιεί...


Η κρίσιμη οικονομική συγκυρία οδηγεί σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις, με έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό να πραγματοποιείται στις 15:30 στη Βουλή.
Μία ώρα νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο.
O Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι η αναβολή της πρωθυπουργικής επίσκεψης δεν οφείλεται σε κάποιο έκτακτο οικονομικό γεγονός, ενώ χαρακτήρισε "ανεύθυνα και γελοία" τα σχόλια περί επικείμενης παύσης πληρωμών ή για χρεοκοπία.
Η κατάσταση, παραδέχθηκε, "είναι σοβαρή" υπό την έννοια ότι πρέπει να πάρουμε σοβαρές, οριστικές και πλήρεις αποφάσεις και για αυτό ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Αμερική.
Ο υπουργός Οικονομικών θα έχει τη Δευτέρα τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής της τρόικας, προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία ελέγχου της ελληνικής οικονομίας και η έγκριση για την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item