Θα μας τρελάνουν τελείως: Δίνουν 1,5 εκ. ευρώ στην Γερμανία για εισαγωγές...λαδιού!

Στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Αρχής αποδεικνύουν πως η Ελλάδα εισάγει τόνους ελαιόλαδου το χρόνο!  Όπως  αποκαλύπτει μάλιστα η ...


Στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Αρχής αποδεικνύουν πως η Ελλάδα εισάγει τόνους ελαιόλαδου το χρόνο! Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η έρευνα, η Ελλάδα έκανε εισαγωγές το 2010 αξίας 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Γερμανία!
Ο Γιώργος Γονιωτάκης, μέλος της ΓΕΣΑΣΕ ενημέρωσε πως οι χώρες εισαγωγής είναι κατεξοχήν γερμανικές, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο κρατικό κονδύλι να σπαταλάται για αυτό το σκοπό.
Επίσης, τόνισε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σε ελαιόλαδο καθώς, "έχει εγκαταλειφθεί εν μέρει η παραγωγή λόγω των χαμηλών τιμών".
Αποτέλεσμα, σημείωσε, "είναι η χώρα να κάνει εισαγωγές ακόμα και από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία που δεν διαθέτει ούτε ένα ελαιόδεντρο".ΠΗΓΗ : newscode.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item