Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ...τα οποία όμως βρίσκονται υπό κατάληψη!

Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές των μαθητών που εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 του ίδιο...


Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές των μαθητών που εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 του ίδιου μήνα και θα πραγματοποιούνται στις γραμματείες των σχολών και των τμημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι μεγάλο τμήμα των σχολών και των τμημάτων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ τελεί υπό κατάληψη και σε περίπτωση συνέχισης των κινητοποιήσεων οι εισαχθέντες θα έχουν λιγότερες ημέρες για να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές, ενώ το υπουργείο Παιδείας σε σημερινή του ανακοίνωση δεν αναφέρει αν θα δοθεί παράταση.
Όπως επισημαίνει το υπουργείο: "Όλοι οι νεοεισαχθέντες πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη εγγραφή τους μέσα στις παραπάνω προθεσμίες και σύμφωνα με το ειδικότερο πρόγραμμα κάθε Σχολής ή Τμήματος. Όσοι δεν θα εγγραφούν στο οριζόμενο χρονικό διάστημα, χάνουν οριστικά το δικαίωμα εγγραφής τους".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item