Το Ισραήλ παρά τις "μεγάλες" απειλές της Τουρκίας συνέχισε τις έρευνες και βρήκε 127 δις κυβικά μέτρα φυσικό αέριο και 300 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου. Εμείς τι κάνουμε;;;

127 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα (4.540 δισεκατομμύρια κυβικά πόδια) φυσικού αερίου εντοπίστηκαν έξω από τις ακτές του Ισραήλ, σε δύο ...127 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα (4.540 δισεκατομμύρια κυβικά πόδια) φυσικού αερίου εντοπίστηκαν έξω από τις ακτές του Ισραήλ, σε δύο τομείς. Ο ένας ονομάστηκε Gabriella (270 km ²) και ο άλλος Itzhak (127,7 χιλιόμετρα ²) .

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι εταιρείες που έκαναν τις έρευνες (Adira Energy Corporation από το Καναδά και η Modiin από Ισραήλ),υπάρχουν και κοιτάσματα πετρελαίου που υπολογίζονται σε πάνω από 300 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου. Αυτά τα κοιτάσματα βρίσκονται σε βάθος από 60 έως 250 μέτρα.

90 χιλιόμετρα από τη Χάϊφα στα ισραηλινά χωρικά ύδατα ,λένε οι ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκαν 180 δις κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στη περιοχή που λέγεται “λάκκος του Tamar”.

Οι ισραηλινοί είναι βέβαιοι ότι εξίσου θετικά ,θα είναι τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων της Noble Energy στο οικόπεδο 12 της Κύπρου.

Αυτός είναι και ο λόγος που προκαλεί τις σπασμωδικές αντιδράσεις της Τουρκίας.ΠΗΓΗ : onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item