Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι από τους φοιτητές!

Δύο συγκεντρώσεις στο κέντρο της ΑΘήνας έχουν προγραμματίσει για σήεμρα οι φοιτητές κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο...


Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 12.00

Δύο συγκεντρώσεις στο κέντρο της ΑΘήνας έχουν προγραμματίσει για σήεμρα οι φοιτητές κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο νέο νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Δύο συλλαλητήρια έχουν προγραμματίσει για σήμερα οι φοιτητές που έχουν δώσει ραντεβού στις 12 το μεσημέρι σε Προπύλαια και Ομόνοια.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι καταλήψεις σε 80 τουλάχιστον πανεπιστημιακές σχολές.
Υπό κατάληψη βρίσκονται επτά τμήματα του Παντείου Πανεπιστημίου, εννέα τμήματα του Πολυτεχνείου Αθήνας, τρία τμήματα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Μαθηματικό και Βιολογικό), 18 από τα 21 τμήματα του Πανεπιστημίου Πάτρας, τρία τμήματα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έξι τμήματα του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Οι συνελεύσεις συνεχίζονται σε όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι πρόεδροι των οποίων συνεδριάζουν εντός της ημέρας για να καθορίσουν την στάση τους.
Παράλληλα, τα Πολυτεχνεία Αθήνας και Κρήτης, το Δημοκρίτειο Θράκης, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ανέστειλαν την εξεταστική τους περίοδο.
Στις κινητοποιήσεις φοιτητών μέσω των καταλήψεων εισήλθαν τρία νέα τμήματα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ύστερα από απόφαση των γενικών συνελεύσεων των Συλλόγων τους.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item