"Επίθεση" Λοβέρδου στους δημοσίους υπαλλήλους: "1 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν τα 10 εκατ. των πολιτών"

Μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ανέφερε ότι "χωρίς αλλαγές στη διοίκηση της Δικαιοσύνης η Ελλάδα δεν ...


Μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ανέφερε ότι "χωρίς αλλαγές στη διοίκηση της Δικαιοσύνης η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει" και πως "όποιος πιστεύει πως μπορεί να ασκήσει πολιτικές χωρίς να νικήσει το ελληνικό Δημόσιο αυταπατάται".


Ο Ανδρέας Λοβέρδος καταφέρθηκε και κατά της "μακάριας" -όπως τη χαρακτήρισε- περιβαλλοντικής νομολογίας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που, σύμφωνα με τον ίδιο, "κατέστρεψε τη χώρα για να προστατέψει άλλα αγαθά".

"Δεν είμαι εγώ ο porte parole της ελληνικής γραφειοκρατίας, το 1 εκ. υπαλλήλους που ταλαιπωρούν τα 10 εκ. πολιτών, με την βεβαιότητα ότι «τι μας νοιάζει ο ιδιωτικός τομέας αφού είναι ισόβιος ο δημόσιος» και που μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα 10 εκατομμύρια πληρώνουν το 1 εκατομμύριο. Αυτό πρέπει να έχει εχθρούς. Στην πρώτη γραμμή υπέρ της γραφειοκρατίας είναι το Σύνταγμα, εκεί στηρίχθηκε η νομολογία και η διοίκηση. Μας ταλαιπωρεί το θέμα. Υπάρχει θέληση και πρόσωπα που σπάνε τα μούτρα τους, πάνω σε αυτό που χτίστηκε μεταπολιτευτικά, βασιζόμενο στο Σύνταγμα της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας, που με τον τρόπο που ερμηνεύτηκε απ’ την διοίκηση και την δικαιοσύνη, έγινε βραχνάς και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις δυο λογιών άχυρα."


Η "επίθεση" του Λοβέρδου συνεχίστηκε με αφορμή την παρατήρηση του βουλευτή της Ν.Δ. Αθ. Γιαννόπουλου για την ανάγκη πυροπροστασίας στα νοσοκομεία. "Σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στην MARFIN. Σας θυμίζω ότι με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σαν να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ξεπετάχτηκε σε δέκα λεπτά, ή άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους. Διότι στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνον εάν είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες", ανέφερε.
"Ό,τι γινόταν μετά τον εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη μεταπολίτευση. Ξεχάσαμε, και αρχίσαμε και λέγαμε αν είχε πυροσβεστήρα ή δεν είχε πυροσβεστήρα - και στο υπουργείο Εργασίας, το θέμα ήταν αν είχε πυροσβεστήρα και είχε πάρει κανονικά όλα τα μέτρα. Εγώ είπα, αφού πήγατε και ελέγξατε την MARFIN, ελάτε να ελέγξετε το υπουργείο Εργασίας και πηγαίνετε να κάνετε και έναν έλεγχο σε όλα τα υπουργεία. Κύριε Γιαννόπουλε, αν έπεφτε βόμβα μολότωφ στο υπουργείο της οδού Σταδίου, δεν θα έμενε κανένας", πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ : enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item