Οριστική ταφόπλακα στο σκάνδαλο Siemens...

Οριστική ταφόπλακα μπαίνει στο σκάνδαλο της Siemens καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ συλλέγει υπογραφές προκειμένου να κατατεθεί στον...

Οριστική ταφόπλακα μπαίνει στο σκάνδαλο της Siemens καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ συλλέγει υπογραφές προκειμένου να κατατεθεί στον πρόεδρο της Βουλής επιστολή αναίρεσης της πρότασης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη πράξη της διαγραφής του σκανδάλου στην Βουλή παίχθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν η ολομέλεια καταψήφισε την πρόταση για παραπομπή της υπόθεσης στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο.
Στα αξιοσημείωτα πάντως εντάσσεται το γεγονός ότι την διαδικασία συλλογής υπογραφών για την επιστολή που θα «καθαρίσει» τις όποιες ευθύνες για το συγκεκριμένο σκάνδαλο την εκτελεί ο κ. Σήφης Βαλυράκης ο οποίος ήταν πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής που το ερεύνησε!

ΠΗΓΗ : protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item