Στη Βουλή η δικογραφία κατά Σημίτη-Καραμανλή για τα F-16...Και ως συνήθως θα τους βάλουν όλους φυλακή!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης έστειλε, την Τρίτη, στη Βουλή τις δικογραφίες για την προμήθεια του συστήματος αυτοπροστασίας των μαχητικών αεροσκαφώ...

Ο υπουργός Δικαιοσύνης έστειλε, την Τρίτη, στη Βουλή τις δικογραφίες για την προμήθεια του συστήματος αυτοπροστασίας των μαχητικών αεροσκαφών F-16 της πολεμικής αεροπορίας.

Η πρώτη δικογραφία σχηματίστηκε, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, σύμφωνα με το οποίο, από την προκαταρκτική εξέταση, προέκυψαν στοιχεία κατά του πρώην υπουργού Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η δε δεύτερη σχηματίστηκε μετά από μηνυτήριες αναφορές δύο δικηγόρων Θεσσαλονίκης, κατά των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, των πρώην υπουργών Οικονομικών Γιάννου Παπαντωνίου, Νίκου Χριστοδουλάκη Γιώργου Αλογοσκούφη και των πρώην υπουργών Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδη, Μιχάλη Λιάπη και Κωστή Χατζηδάκη.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item