Και ''ξαφνικά'' μέσα από τα blog οι Τούρκοι περνάνε τις ''γραμμές'' που επιθυμούν...Μην τρελαθούμε κιόλας!

Σχόλιο Psifiakoohiro: Διαβάζουμε λοιπόν πως τούρκικα ''χέρια'' έχουν διεισδύσει στο χώρο των ελληνικών ΜΜΕ και κυρίως σε bl...

Διείσδυση της ΜΙΤ στα ελληνικά ΜΜΕ!
Σχόλιο Psifiakoohiro: Διαβάζουμε λοιπόν πως τούρκικα ''χέρια'' έχουν διεισδύσει στο χώρο των ελληνικών ΜΜΕ και κυρίως σε blog και sites...Να υπενθυμίσω για όποιον δεν γνωρίζει πως ΜΜΕ λέγονται επίσης τα κανάλια(οπού ουδείς αναφέρεται άμεσα και που όλη την χρονιά δεχτήκαμε την μεγαλύτερη υπερπροβολή του τούρκικου στοιχείου) αλλά ως συνήθως επιχειρούν να χτυπήσουν για άλλη μια φορά τις ελεύθερες φωνές του διαδικτύου! Φυσικά και να πιάσετε τον οποιονδήποτε κάνει κατάχρηση αλλά όχι έτσι απλά να λέμε πως τούρκικες επιρροές υπάρχουν στα blog και περνάνε ότι ''γραμμές'' επιθυμούν! Να ξέρουμε τι λέμε λοιπόν...

Τουρκική διείσδυση σε ελληνικά ΜΜΕ, ειδικά στο χώρο του διαδικτύου...
(blogs, sites κλπ), έχει εντοπίσει η ΕΥΠ.

Η διείσδυση έχει πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις πρόσφατα επιβεβαιώθηκε κα διακριβώθηκαν και οι «γραμμές» που περνάνε και έχουν ως στόχο την υποβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων, την αποσιώπηση γεγονότων που καταδεικνύουν την προετοιμασία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για «θερμές» καταστάσεις.

Υπάρχει άμεση σχέση με λιβανέζικο επιχειρηματικό όμιλο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, του οποίου τα στελέχη έχουν εμπλακεί με διάφορες ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες στο παρελθόν.

Και όλα αυτά υπό την κάλυψη δήθεν «εθνικών» απόψεων και προσεγγίσεων. Βασικός στόχος να «αποκοιμηθούν» οι πολίτες και να γίνει εφικτή η περίφημη «ελληνοτουρκική προσέγγιση», βασικά η δορυφοροποίηση της Ελλάδας.

Ακόμα και σε περιπτώσεις που είναι σαφές ότι υπάρχει μεγάλο θέμα, όπως αυτό της πρόσφατης άσκησης κατάληψης ελληνικού νησιού, αυτές οι ειδήσεις αποσιωπούνται ή υποβαθμίζονται χρησιμοποιώντας επιχειρήματα του τύπου «Όχι στην στρατηγική του φόβου» και «πρέπει να έχουμε στρατηγική ψυχραιμία» και «Δεν ήταν άσκηση ειδικών δυνάμεων του Στρατού, αλλά της … Στρατοχωροφυλακής»!

Μάλιστα οι πληροφορίες είχαν φτάσει στο ΓΕΕΘΑ εδώ και ένα χρόνο περίπου, αλλά αυτό κώφευσε, όπως συνηθίζει εσχάτως, προκειμένου να μην «ανακατέψει τα νερά». Άλλωστε τελευταία έχει πέσει και σε επανειλημμένες γκάφες. Οι κινήσεις τους παρακολουθούνται πολύ στενά ειδικά εν όψει την κλιμάκωσης της έντασης που αναμένεται εντός του Σεπτεμβρίου και τα μηνύματα που εκπέμπονται «από την άλλη πλευρά του Αιγαίου»

Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και συλλέγουμε πληροφορίες για την ενημέρωσή σας.ΠΗΓΗ : http://24wro.blogspot.com/2011/08/blog-post_8034.html

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item