Σε ύφεση η πυρκαγιά στον Έβρο

Σε ύφεση βρίσκονται από σήμερα το πρωί τα κύρια μέτωπα της πυρκαγιάς στο ΄Εβρο, που έκαψε 70.000 στρέμματα δάσους και 'έφτασε στα όρια τ...

Σε ύφεση βρίσκονται από σήμερα το πρωί τα κύρια μέτωπα της πυρκαγιάς στο ΄Εβρο, που έκαψε 70.000 στρέμματα δάσους και 'έφτασε στα όρια του δάσους της Δαδιάς, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για έλεγχο και των αναζωπυρώσεων λόγω του δυνατού αέρα.
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις κατάσβεσης προσπαθούν να περιορίσουν τις συνεχείς αναζωπυρώσεις λόγω των δυνατών ανέμων που συνεχίζουν να πνέουν στις περιοχές Διπόταμος και 'Υψωμα 22.
Η Πολιτική Προστασία Έβρου, ανακοίνωσε ότι η φωτιά έκαψε έκταση στα νότια όρια του Εθνικού Πάρκου της Δαδιάς, χωρίς όμως να απειλήσει τους πυρήνες απόλυτης προστασίας του πάρκου και προειδοποίησε για υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών κατηγορίας 4.
Στα μέτωπα της φωτιάς επιχειρούν 184 πυροσβέστες με 65 οχήματα, με τη συνδρομή 7 αεροσκαφών καναντέρ και 4 ελικοπτέρων, με την συνδρομή μηχανημάτων της περιφέρειας, του στρατού, του δήμου και του δασαρχείου.
ΠΗΓΗ : enet.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item