Η ΔΕΘ τρομάζει την κυβέρνηση

Τον εκνευρισμό και τον φόβο της κυβέρνησης ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης φανερώνουν οι διαρροές περί μη πραγματοποίησης της ομιλί...

Τον εκνευρισμό και τον φόβο της κυβέρνησης ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης φανερώνουν οι διαρροές περί μη πραγματοποίησης της ομιλίας του πρωθυπουργού.
Ο Γιώργος Παπανδρέου πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με άδειο καλάθι,  υπό την πίεση της τρόικας και με τους στόχους για το έλλειμμα να μοιάζουν άπιαστοι, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείονται νέα μέτρα.
Οι αντιδράσεις αναμένονται μεγάλες, καθώς με το που ξεκινά ο Σεπτέμβρης οι πολίτες θα έρθουν αντιμέτωποι με φοροκαταιγίδα και με την ουσιαστική εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου και το κυβερνητικό επιτελείο διαμηνύει ότι η φετινή παρουσία του πρωθυπουργού θα είναι λιτή.
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, το Σαββατοκύριακο 10 με 11 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως κάθε χρόνο, διαβεβαιώνουν οι ίδιες πηγές, εξ αφορμής και πληροφοριών για ενδεχόμενο κατάργησης της καθιερωμένης ομιλίας, που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικό σταθμό.
Λιτή παρουσία, μικρή συνοδεία
Πρόθεση, πάντως, του κυβερνητικού επιτελείου είναι η φετινή ΔΕΘ να μην έχει πλέον τον μάλλον εορταστικό χαρακτήρα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, και στο πλαίσιο αυτό η παρουσία της κυβέρνησης θα είναι άκρως λιτή με τη συνοδεία του πρωθυπουργού μόνον από πολύ μικρό αριθμό κυβερνητικών στελεχών και αυστηρά όσων σχετίζονται με την οικονομία.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η λιτή  παρουσία στην ΔΕΘ υπαγορεύεται από την ανάγκη περιστολής των περιττών εξόδων, ειδικά στην περίοδο αυτή, κατά την οποία, όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει κατ' επανάληψη αναφέρει, πλατιά στρώματα του ελληνικού λαού υφίστανται μεγάλες θυσίες.


ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item