Ο πρωθυπουργός των τεσσάρων νησιών συνεχίζει να ζει τον μύθο του...

Ήλθε, είδε και απήλθε... αφού τα νησιά τον περιμένουν καρτερικά για να δαμάσει τα κύματά τους (με το Λιμενικό δίπλα για καλό και για κακό, α...

  • Ήλθε, είδε και απήλθε... αφού τα νησιά τον περιμένουν καρτερικά για να δαμάσει τα κύματά τους (με το Λιμενικό δίπλα για καλό και για κακό, αφού τα κύματα έχουν την τάση να τον... καταπίνουν) 
Ήλθε (απ΄ τη Σκιάθο), τους είδε για λίγο, (τους υπουργούς, για την ακρίβεια όσοι από αυτούς άφησαν τις διακοπές τους για να τον συναντήσουν...) και… απήλθε για την Κρήτη. Ο λόγος για τον πρωθυπουργό της… νησιωτικής Ελλάδας, που δεν έχει αφήσει παραπονεμένη, φέτος, καμία περιοχή που διαθέτει θάλασσα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου μετά από ένα… κουραστικό 24ωρο στην Αθήνα κι αφού προηγουμένως έκανε κάποιες συσκέψεις για να δείξουν ότι δουλεύουν, ήταν προγραμματισμένο να πάρει την Πέμπτη το απόγευμα, το αεροπλάνο να πάει στην Κρήτη για να… ξεκουραστεί! 

Και με την ευκαιρία, όπως μάθαμε, να πάει και σ΄ ένα γάμο! (Όχι που θα άφηνε… το γάμο να πάει για πουρνάρια…)
Δεν μας έφτανε ο… κουρασμένος της Ραφήνας, (βλ. Κώστας Καραμανλής), αποκτήσαμε τώρα και τον κουρασμένο του Καστριού!
Άντε να δούμε τι άλλο… κακό θα βρει αυτή τη χώρα… μετά τον πρωθυπουργό που πιστεύει ότι είναι ο Οδυσσέας και πρέπει να λείψει (λέτε να κρατήσει η απουσία του όσο και η Οδύσσεια; Δηλαδή δέκα χρόνια;) 

ΠΗΓΗ : kentrinews.gr/?p=35237

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item