Α.Σαμαράς: “Όποιος μιλήσει ξανά για θεωρίες συναίνεσης δεν έχει θέση στη ΝΔ”

Σύμφωνα με πηγή που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς διαμήνυσε σήμερα προς πάσα κατεύθυνση ότι όποιος από ...


Σύμφωνα με πηγή που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς διαμήνυσε σήμερα προς πάσα κατεύθυνση ότι όποιος από το κόμμα προωθήσει ξανά θεωρίες συναίνεσης “να ξεχάσει τη Νέα Δημοκρατία“.
Όπως εξήγησε ο συνομιλητής μας την στιγμή που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καταρρέει και ο Αντώνης Σαμαράς ζητά από τον λαό ισχυρή αυτοδυναμία για καθαρές λύσεις, αποτελούν τουλάχιστον υπονόμευση οι θεωρίες περί συναίνεσης που διατυπώνονται από ορισμένους της ΝΔ, επειδή ως γνωστόν η συναίνεση προωθείται από κυβερνητικούς κύκλους στα δικά τους μέτρα και σταθμά
 Εκεί που συμφωνούμε θα το λέμε, κι εκεί που διαφωνούμε θα το λέμε επίσης”  δήλωσε το ίδιο στέλεχος διευκρινίζοντας ότι η θέση αυτή του Σαμαρά δεν πηγάζει από “λογική συναίνεσης”, αλλά από “εθνική λογική.” Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε άλλωστε στην τελευταία συνέντευξή του: «Συναίνεση ή συνενοχή στο λάθοςδεν πρόκειται να δώσω»
Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια πηγή βλέποντας σήμερα το βράδυ τα δελτία ειδήσεων, ο Α.  Σαμαράς ακούστηκε να λέει διάφορα … “καλαματιανά” όταν είδε τον κ. Παυλόπουλο να βγαίνει στην τηλεόραση για πολλοστή φορά. Όπως διευκρίνισε η ίδια πηγή “δεν βγάζει η ΝΔ τον κ. Παυλόπουλο στα κανάλια, αλλά αυτά τον καλούν“.


ΠΗΓΗ : antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item