Ελληνικές εταιρείες ξεπλένουν χρήμα της Βουλγαρικής μαφίας;;;

Σύμφωνα με το  novinite.com  , εκτιμάται ότι είκοσι πέντε ελληνικές εταιρείες παρέχουν κάλυψη στη βουλγαρική μαφία, που ενεργεί στο βόρειο τ...

Σύμφωνα με το novinite.com , εκτιμάται ότι είκοσι πέντε ελληνικές εταιρείες παρέχουν κάλυψη στη βουλγαρική μαφία, που ενεργεί στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας.
Οι πληροφορίες προέρχονται από μια κοινή πηγή της Βουλγαρικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία επικαλείται η βουλγαρική 24 Chassa (24 ώρες) daily.
Ελληνικές εταιρείες σύμφωνα με το δημοσίευμα,  ξεπλένουν χρήματα από παράνομες συναλλαγές ναρκωτικών, όπλων και μεταφορά λαθρομεταναστών.

Σε συνεργασία με 10 εικονικές βουλγαρικές εταιρείες, διεξάγονται πλασματικές συναλλαγές που ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια το χρόνο σε απάτες, με τεράστιες απώλεις  Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ). 
Η φορολογική απάτη συζητήθηκε ήδη από το Μάιο 2011 από τους υπουργούς Εσωτερικών της Βουλγαρίας Τσβετάν Τσβετάνοφ και τον  Χρήστο Παπουτσή υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item