Η Ελλάδα καίγεται, αλλά ο πρωθυπουργός κάνει μπάνιο στην … Καλαμάτα

Στις Ελιές της Καρδαμύλης στην Μεσσηνία διανυκτέρευσε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου. Σήμερα το πρωί αναχώρησε για άγνωστη κατεύθυνση στην ίδια π...

Στις Ελιές της Καρδαμύλης στην Μεσσηνία διανυκτέρευσε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου. Σήμερα το πρωί αναχώρησε για άγνωστη κατεύθυνση στην ίδια περιοχή για να κάνει το μπάνιο του μακρυά από τα αδιάκριτα βλέματα.
Συνοδεύεται από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο. Οπότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο καλαματιανός αέρας μπορεί να τους κατεβάσει και καμιά καλή ιδέα για την Οικονομία ή την σωτηρία της χώρας που συνεχίζει να καίγεται.
Σε εξέλιξη παραμένουν στο μεταξύ τρία μέτωπα της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Έβρο και μέχρι στιγμής έχει κάψει περισσότερα από 70.000 στέμματα δασικής έκτασης και καλλιεργειών.
Επίσης ο κ. Προβόπουλος είναι “ανεξάρτητος” επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας...

ΠΗΓΗ : antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item