Ο ΓΑΠ χαρίζει τα πετρέλαια στον Λάτση

Για 500 εκατ. ευρώ ξεπουλάει στον Λάτση η κυβέρνηση τα Ελληνικά Πετρέλαια όπως αποφασίστηκε σε χθεσινή κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου. Ο Βενιζ...


Για 500 εκατ. ευρώ ξεπουλάει στον Λάτση η κυβέρνηση τα Ελληνικά Πετρέλαια όπως αποφασίστηκε σε χθεσινή κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου. Ο Βενιζέλος δεν έχει πει το ΟΚ, καθώς η μετοχή των ΕΛΠΕ έχει απαξιωθεί εντελώς τις τελευταίες εβδομάδες χάνοντας το 40% της αξίας της… όπερ σημαίνει ότι το 35,4% που ανήκει σήμερα στο Δημόσιο έχει εξευτελιστική αποτίμηση.
Ο Λάτσης πιέζει αφού δεν κατάφερε να κάνει κάτι στον τραπεζικό τομέα, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν υπουργοί που θα βάλουν την υπογραφή τους κάτω από μια τέτοια σύμβαση ξεπουλήματος.
Όμως, μήπως η εξέλιξη αυτή είναι λογική, αφού ο πρωθυπουργός έχει συμφάγει πολλές φορές με τον κύριο Λάτση; Ε, και αφού γνωρίζονται, να μην δοθούν τα πετρέλαια σε αγνώστους! Όσο για την τιμή εξαγοράς... μα δεν φταίει ο Λάτσης αν έπεσε το Χρηματιστήριο... ή λέτε να φταίει για όλα ο Καραμανλής;


ΠΗΓΗ : kostasxan.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item