Θέλουν να δείξουν οτι κάτι κινείται! Τηλεδιάσκεψη αύριο για την Ελλάδα

Έτσι, την ώρα που ο Παπανδρέου έχει απανωτές τηλεφωνικές επαφές με κορυφαίους αξιωματούχους της ΕΕ, αρχίζουν οι ανακοινώσεις και οι διαρροές...

Έτσι, την ώρα που ο Παπανδρέου έχει απανωτές τηλεφωνικές επαφές με κορυφαίους αξιωματούχους της ΕΕ, αρχίζουν οι ανακοινώσεις και οι διαρροές.


Ήδη, ανακοινώθηκε οτι την Τρίτη θα γίνει τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ με αποκλειστικό θέμα την Ελλάδα, ενώ μέσω ιστοσελίδας διέρρευσε οτι όλα τα εθνικά κοινοβούλια θα ανοίξουν νωρίτερα για να επικυρώσουν τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου για την διάσωση της Ελλάδας.

Ο Παπανδρέου στα τηλέφωνα


'Ηδη το πρωί της Δευτέρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΟΜΙΣΙΟΝ, Ζοζέ Μανιυέλ Μπαρόζο, ενώ το απόγευμα θα συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Γιούρογκρουπ, Ζαν Κλωντ Γιουνκερ.

Το μπαράζ των τηλεφωνημάτων ξεκίνησε από το απόγευμα της Κυριακής.
Ο πρωθυπουργός μίλησε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, με αφορμή τις εξελίξεις σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες.
Στη συνομιλία με τον κ. βαν Ρομπάι, τέθηκε το θέμα της πιθανής παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε ότι αφορά τα ιταλικά ομόλογα. Ο κ. Παπανδρέου μίλησε στο πνεύμα της επιστολής που απέστειλε στον πρόεδρο της Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο, για τη γρήγορη και ακριβή εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου, αλλά και για το πώς αναμένεται να αντιδράσουν οι αγορές.

Στο μεταξύ, έχει αναπτυχθεί μια φημολογία οτι ο Γιώργος Παπανδρεου θέλει να συγκαλέσει έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στη ΔΕΘ. Πάντως, αυτη την εβδομάδα ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με υπουργούς της κυβέρνησης λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και της ανάγκης να προωθηθούν γρήγορα οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που εμπεριέχονται στο μεσοπρόθεσμο αλλα και ενόψει της άφιξης του πρώτου κλιμακίου της τρόικας στα τέλη Αυγούστου.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item