Βενιζέλος: "Θα δώσω τα ονόματα των μεγάλων φοροφυγάδων σε λίγες μέρες"...Να σε δούμε και να μην το πιστέψουμε!

Τα ονόματα των μεγάλων φοροφυγάδων αναμένεται να δημοσιοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών τις επόμενες ημέρες όπως αποκάλυψε ο κ. Ευάγγε...






Τα ονόματα των μεγάλων φοροφυγάδων αναμένεται να δημοσιοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών τις επόμενες ημέρες όπως αποκάλυψε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στην Ολομέλεια της Βουλής.
Αναλυτικά, ο υπουργός είπε ότι...
 «Άμεσα στις προσεχείς ημέρες θα δημοσιευτούν οι επωνυμίες των νομικών προσώπων που έχουν φοροδιαφύγει. Για την δημοσιοποίηση των φυσικών προσώπων περιμένω απάντηση από Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων … Υπάρχει η λύση : Όσοι οφείλουν ανω 150.000 ευρώ θα τους δοθεί 10ημερη προθεσμία να καταθέσουν αντιρρήσεις, σε διαφορετική περίπτωση θα δουν τα ονόματά τους να αναρτώνται».
Ωραία Ευάγγελε. Μας κάνεις ντρίμπλα με τα "φυσικά πρόσωπα", αλλά, τέλος πάντων...
Περιμένουμε τα ονόματα των φυσικών προσώπων. Και προσοχή: τα ονόματα των μεγάλων φοροφυγάδων. Όχι πεθαμένων, αλλοδαπών, ανύπαρκτων, ψευδώνυμων και λοιπά παραμύθια. Όχι χρεοκωπημένων βιοτεχνών. Των μεγάλων είπες Ευάγγελε ! Να συμπεριλάβεις και τους μεγαλοεκδότες, μεγαλοδημοσιογράφους, χρηματιστές, καναλάρχες, εργολάβους κ.λ.π έτσι;

Άντε να δούμε...


Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item