Προς εκτόνωση η κατάσταση με τους Αγανακτισμένους...Επιστρέφουν στο Σύνταγμα

Σε σπάσιμο νεύρων για τους αστυνομικούς εξελίχθηκε η πορεία των Αγανακτισμένων που ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ ως ένδειξη συμπαράστασ...


Προς εκτόνωση η κατάσταση με τους Αγανακτισμένους
Σε σπάσιμο νεύρων για τους αστυνομικούς εξελίχθηκε η πορεία των Αγανακτισμένων που ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ ως ένδειξη συμπαράστασή τους στους βρετανούς εξεγερμένους. 

Αυτήν την ώρα, μία κλούβα των ΜΑΤ βρίσκεται στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, και έχει καταφέρει να συγκρατήσει το πλήθος στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τη βρετανική πρεσβεία. Οι διαδηλωτές που δεν είχαν διάθεση να καταθέσουν τα όπλα τόσο εύκολα και προσπάθησαν να «στολίσουν» την κλούβα των ΜΑΤ με ένα πανό.

Δεν τα κατάφεραν, και μετά από μία διαβούλευση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ αποφάσισαν να πάρουν το δρόμο της επιστροφής. Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν στην πλατεία Συντάγματος. 

Νωρίτερα, μετά από ένα ξέφρενο ανθρωποκυνηγητό, στα στενά του Κολωνακίου, και σε όλους σχεδόν τους κεντρικούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας, στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Βασιλίσσης Σοφίας, ακόμα και στις στήλες Ολυμπίου Διός, σειρά είχαν τα στενά της Πλάκας.

Το πλήθος των διαδηλωτών σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τις διμοιρίες των ΜΑΤ που τους συνόδευαν, μπήκε στα στενά της Πλάκας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών.
Οι τουρίστες οπλισμένοι με χιούμορ και υπομονή έγιναν ένα με τους διαδηλωτές και ακολούθησαν την πορεία. 
Contact me atΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item