Έχουμε φτάσει στο τέρμα του δρόμου...Άλλος ένας νέος "επέλεξε" την αυτοκτονία!

Μας έχουνε φτάσει σε τέτοιο σημείο εξαθλίωσης και καταρράκωσης όπου οι αυτοκτονίες νέων ανθρώπων έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο . Οι νέοι...


Μας έχουνε φτάσει σε τέτοιο σημείο εξαθλίωσης και καταρράκωσης όπου οι αυτοκτονίες νέων ανθρώπων έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.
Οι νέοι βλέποντας το φάσμα της ανεργίας και μη μπορώντας να βρούνε διέξοδο φτάνουν στο σημείο να "φύγουν" από την ζωή...Εγώ απορώ, πως μπορούνε και κοιμούνται με ήσυχη την συνείδησή τους το βράδυ αυτά τα ρεμάλια που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο!

Ο άτυχος νέος από το Ηράκλειο επέλεξε να αυτοκτονήσει τυλίγοντας το κεφάλι του σε πλαστική σακούλα και εισπνέοντας άζωτο. Τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη παραμένουν αδιευκρίνιστα καθώς δεν φέρεται να αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα, ούτε οικονομικά, ούτε ψυχολογικά.

Στο σημείωμα που άφησε,  ζητά απλώς η σορός του να αποτεφρωθεί και η στάχτη να σκορπιστεί στη θάλασσα.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη αυτοκτονία 25χρονου μέσα σε λίγες μέρες που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του νησιού.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item