Διώχνουν τους Αγανακτισμένους από τον Λευκό Πύργο...Μετά την εκκένωση της πλατείας Συντάγματος από τις σκηνές των "Αγανακτισμένων", τη σκυτάλη παίρνει ο Γ. Μπουτάρης

Τα βήματα του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει ο  Γ. Μπουτάρης. Σ Σύμφωνα με την εφημερίδα "...

Τα βήματα του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει ο  Γ. Μπουτάρης. Σ
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αγγελιοφόρος" ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να απομακρύνει τις σκηνές των "Αγανακτισμένων" από τον Λευκό Πύργο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τις προηγούμενες ημέρες, ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, είχε επαφές με τις εισαγγελικές αρχές και ζήτησε τη συνδρομή τους για την απομάκρυνση των σκηνών.
Φαίνεται πως η επιχείρηση εκκαθάρισης της πλατείας Συντάγματος, που έγινε πρόσφατα στο δήμο Αθηναίων με πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιώργου Καμίνη, και τη συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας, διευκόλυνε και τον κ. Μπουτάρη για να προχωρήσει σε ανάλογη πρωτοβουλία.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις εφημερίδας, αυτό ενδέχεται να έχει γίνει μέχρι την προσεχή Κυριακή. 
Μάλιστα αναμένεται να ακολουθηθεί το "μοντέλο της Αθήνας", όπου οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας είχαν τη συνδρομή δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας στην όλη επιχείρηση.
Σημειώνεται ότι στην περίπτωση της Αθήνας είχαμε και συλλήψεις, ενώ η όλη επιχείρηση προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς έγινε τα ξημερώματα.

ΠΗΓΗ : news247.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item