Οι Ισπανοί δεν θέλουν να πάει ο Πάπας στην Μαδρίτη. Φυσικά γιατί το ποσό των δαπανών από την επίσκεψή του είναι εξοργιστικό!

Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά οικονομικό! Το κόστος της επίσκεψης του Πάπα (72 εκατ. ευρω) σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την ισπανική ...


Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά οικονομικό! Το κόστος της επίσκεψης του Πάπα (72 εκατ. ευρω) σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την ισπανική οικονομία και με την ανεργία να έχει εκτοξευθεί στο 20% εξόργισε τους Ισπανούς.

Έτσι,χιλιάδες Ισπανοί κατέβηκαν στους δρόμους της Μαδρίτης για να διαμαρτυρηθούν και έγιναν επεισόδια.

Οι διοργανωτές της «Καθολικής Εβδομάδας» όπως την αποκαλούν λένε οτι όλα χρηματοδοτούνται από ανεξάρτητο φορέα, ενώ υποστηρίζουν οτι οι χιλιάδες καθολικοί που έχουν πάει στη Μαδρίτη θα τονώσουν την οικονομία.
Ο ποντίφικας φτάνει στη Μαδρίτη σήμερα.

Πριν από 2 ημέρες η Αστυνομία είχε ανακοινώσει τη σύλληψη ενός 24χρονου Μεξικανού φοιτητή οργανικής χημείας, ο οποίος φέρεται να ετοίμαζε επίθεση με χημικά κατά εκείνων που αντιδρούν στην επίσκεψη.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item