Δεν εμφανίστηκε ο ΓΑΠ στην κηδεία του Πεπονή! Απαγόρευσε λέει το λιμενικό να φύγει από την Σκιάθο!!

Στις καιρικές συνθήκες και στην απαγόρευση απόπλου από το ΛΣ “έριξαν” κύκλοι προσκείμενοι στον πρωθυπουργό την απουσία του από την κηδεία το...

Στις καιρικές συνθήκες και στην απαγόρευση απόπλου από το ΛΣ “έριξαν” κύκλοι προσκείμενοι στον πρωθυπουργό την απουσία του από την κηδεία του...
ευπατρίδη Α. Πεπονή.

Όταν βγαίνει με το κανό στα 5 Μποφόρ και κινητοποιείται το μισό Λιμενικό Σώμα για να τον σώσει, τότε δεν μπορούν να βγάλουν απαγόρευση; (Α ρε Καμμένε, γ**ω την αποτελεσματικότητα σου…)

Αντίθετα, την εμφάνιση του έκανε ο Νίκος Παπανδρέου κρατώντας ένα άνθος, όπως και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ευεργέτης της πρωθυπουργικής οικογένειας.

Στις 11 το πρωί τελέσθει η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών. Η κηδεία έγινε δημοσία δαπάνη, με τιμές υπουργού εν ενεργεία, ύστερα από απόφαρη του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη.

ΠΗΓΗ : olympia.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item