Αποφάσισαν να αποσύρουν τις σκηνές τους από τον Λευκό Πύργο οι "Αγανακτισμένοι" της Θεσσαλονίκης

Να αποσύρουν τις σκηνές από την πλατεία του Λευκού Πύργου αποφάσισαν οι "Αγανακτισμένοι" της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, προγραμματίζουν...

Αποσύρουν τις σκηνές από τον Λευκό Πύργο

Να αποσύρουν τις σκηνές από την πλατεία του Λευκού Πύργου αποφάσισαν οι "Αγανακτισμένοι" της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, προγραμματίζουν λαϊκή συνέλευση στις 25 Αυγούστου ενόψει και των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως.

Σε ανακοίνωση που ανάρτησαν στην ιστοσελίδα τους οι "Αγανακτισμένοι" της Θεσσαλονίκης, αναφέρουν "αν δήθεν το πρόβλημα είναι οι σκηνές τότε τις αποσύρουμε κρατώντας την υποδομή (γραμματεία, πρώτες βοήθειες και υλικοτεχνική υποστήριξη). Διατηρούμε αδιαπραγμάτευτα τον πολιτικό χαρακτήρα του κινήματός μας. Δεν θα σας δώσουμε καμία ευκαιρία να συκοφαντήσετε το κίνημά μας".

Είχε προηγηθεί η δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στην ΕΤ-3 που ανέφερε πως επικοινώνησε με τις εισαγγελικές αρχές για να δουν πώς θα χειριστούν το θέμα με τους "Αγανακτισμένους" και εάν θα απομακρύνουν τις σκηνές από την πλατεία του Λευκού Πύργου.

Οι "Αγανακτισμένοι" καλούν τους πολίτες σε λαϊκή συνέλευση στις 25 Αυγούστου στο Λευκό Πύργο για να "προετοιμάσουν", όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, "υποδοχή στον πρωθυπουργό και σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς στην πόλη στη Διεθνή Έκθεση το Σεπτέμβρη".


ΠΗΓΗ : ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item