Απόφαση για συνέχιση των απεργιών από τους ταξιτζήδες

Τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, ανακοινώνοντας ότι θα επανακαθορίσουν τη στάση τους σε κλαδικό...

Αποφάσισαν συνέχιση της απεργίας

Τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί, ανακοινώνοντας ότι θα επανακαθορίσουν τη στάση τους σε κλαδικό συμβούλιο το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και ζητώντας να έχουν, έως τότε, λάβει απαντήσεις από την κυβέρνηση.

Ανακοινώνοντας την απόφαση του κλάδου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ιδιοκτητών, Θύμιος Λυμπερόπουλος, δήλωσε: "Θέλουμε συγκεκριμένη απάντηση από το υπουργείο ως το Σάββατο".
Πριν από την τρίωρη συνέλευση των αυτοκινητιστών, η συνδικαλιστική τους ηγεσία συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό, ο οποίος τους πρότεινε να αναστείλουν τους κινητοποιήσεις έως το τέλος Αυγούστου και το ζήτημα να επανεξεταστεί το Σεπτέμβριο.
"Μην περάσει από το μυαλό του Ραγκούση ότι θα τον αφήσουμε ήσυχο δευτερόλεπτο. Η απεργία συνεχίζεται", διεμήνυσε λίγο αργότερα από τα γραφεία του ΣΑΤΑ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θ. Λυμπερόπουλος.
Βουνό οι δικογραφίες
Στο σχηματισμό 100 δικογραφιών για τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί, στις οποίες εμπλέκονται 7.568 άτομα, έχει προχωρήσει η Αστυνομία σε όλη την Ελλάδα από τις 18 Ιουλίου έως και χθες, 2 Αυγούστου.
Από αυτές, οι 36 -στις οποίες εμπλέκονται 5.574 άτομα- έχουν υποβληθεί στις κατά τόπους αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Επίσης, έχουν διαβιβαστεί έγγραφα ενημέρωσης για 6.080 περιπτώσεις, ώστε να εξεταστεί η επιβολή των προβλεπόμενων παρεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.
Τα ποινικά αδικήματα που αφορούν το προανακριτικό υλικό είναι η παρακώλυση συγκοινωνιών και άλλα συναφή αδικήματα.

ΠΗΓΗ : ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item