Νέος στόχος των Anonymous το Facebook

Στο στόχαστρο των Anonymous μπαίνει το Facebook, με βίντεο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο να αποτελεί κάλεσμα σε επίθεση στην πλατφόρμα του κ...Στο στόχαστρο των Anonymous μπαίνει το Facebook, με βίντεο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο να αποτελεί κάλεσμα σε επίθεση στην πλατφόρμα του κοινωνικού δικτύου στις 5 Νοεμβρίου 2011. 
"Το μέσο επικοινωνίας που αγαπάτε τόσο πολύ θα καταστραφεί", σημειώνει στο βίντεο ο ομιλητής που χρησιμοποιεί μηχανισμό αλλοίωσης φωνής.
Απευθύνει μάλιστα πρόσκληση σε όσους παρακολουθήσουν το βίντεο να συμμετέχουν στο σκοπό για χάρη της προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων.
"Ό,τι κάνετε στο Facebook, μένει στο Facebook ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις προστασίας σας και είναι αδύνατο να διαγράψετε το προφίλ σας.
Ακόμα και αν το διαγράψετε, όλα σας τα στοιχεία παραμένουν στο Facebook και μπορούν να ανακτηθούν οποιαδήποτε στιγμή", σημειώνει.
Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item