600.000 υποθέσεις μη καταβολής των δεδουλευμένων σε αστυνομικούς βρίσκονται στο κενό! Δεν έχουν να προσφέρουν στέγαση και διατροφή σε αυτούς που βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ

Περισσότερα από 600.000 υποθέσεις εκκρεμούν τη τελευταία διετία στην υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτου...


Περισσότερα από 600.000 υποθέσεις εκκρεμούν τη τελευταία διετία στην υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, από τα δεδουλευμένα των αστυνομικών, όταν αυτοί εργάζονται σε εκτός έδρας υπηρεσίες. 


Το κόστος του συνολικού ποσού δνε μπορεί ακόμα να διευκρινιστεί και θα αργήσει να γίνει και η αποτίμηση. Για το λόγο αυτό και με δεδομένη την επικείμενη "μετακόμιση" της ΕΛ.ΑΣ. στη ΔΕΘ, από την Αθήνα, την Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο την Θράκη και την υπόλοιπη Μακεδονία, εγείρονται ζητήματα στέγασης και διατροφής των δυνάμεων που θα χρησιμοποιηθούν στα δρακόντειου χαρακτήρα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυθημερόν μετακίνησης κι επιστροφής μετά τη 10ωρη απασχόληση των αστυνομικών, τουλάχιστον για εκείνους που η χιλιομετρική απόσταση της έδρας της υπηρεσίας τους από τη Θεσσαλονίκη είναι κοντά ή λίγο παραπάνω από το δίωρο. 

Αυτό σημαίνει ότι οι αστυνομικοί μετά από 10 ώρες εργασίας που από ότι φαίνεται θα είναι δύσκολες, λόγω των αντιδράσεων που υπάρξουν, θα αναγκάζονται να επιστρέφουν στις υπηρεσίες τους, μιας και λόγω κρίσης δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τη διατροφή τους και ούτε φυσικά για τη στέγασή τους σε ξενοδοχεία. 


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item