Πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις...Παπανδρέου: «Σε λίγο θα είμαστε στις 30 πλουσιότερες χώρες του κόσμου»!

Σχόλιο Psifiakoohiro: Αλήθεια δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα με αυτά τα τραγελαφικά και ιδιαίτερα τις δηλώσεις του Π...


Σχόλιο Psifiakoohiro: Αλήθεια δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα με αυτά τα τραγελαφικά και ιδιαίτερα τις δηλώσεις του Παπανδρέου...Ο άνθρωπος λογικά έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο του...ηθοποιού και όπως βλέπετε πάει και για Όσκαρ!
Ζήτωωωω!
«Βάλτε πλάτη και σε  λίγο καιρό θα είμαστε  στις τριάντα  πλουσιότερες χώρες του  κόσμου» είπε  χθες ο πρωθυπουργός στους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς  στέλνοντας τους  κυριολεκτικά  … αδιάβαστους. «Δεν το πιστεύουμε αυτό που μας είπε» έλεγε ένας από τους συμμετέχοντες μετά το τέλος της συνάντησής τους.
Περιττό να αναφέρουμε  ότι  ο Παπανδρέου συμφώνησε με  όλα τα αιτήματα τους  λέγοντας  «καταλαβαίνω την αγωνία σας και ζω με αυτήν μέρα  – νύχτα»  χωρίς ωστόσο να δεσμευτεί για το παραμικρό απέναντι τους.
ΠΗΓΗ : kentrinews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item